Bliv inspireret

Sådan bliver du en Yummy Mummy

Skønhedseksperten Charlotte Torpegaards bog – med den fabelagtige titel ’Yummy Mummy’ – er en håndsrækning til at føle sig lækker og velplejet under graviditeten og som nybagt mor. Til trods for manglende søvn, gylp på tøjet, ammehjerne og hvad vi ellers føler os bemægtiget af i denne korte, hårde –  og nåh ja osse helt, helt vidunderlige æra i et kvindeliv.

Det er Andrea Rudolph der har skrevet forordet til bogen. Og netop hende, fordi hun ligesom Charlotte har en mission i at få mødre – og mødre in spe –  til at ændre skønhedsrutiner til en mere giftfri retning. Det er jo det jeg elsker ved den bog – minimering af skadelige stoffer for dig, miljø og baby. Og tro nu ikke, at det bliver keeedeligt, frelst og hennafarvet. Absolut ikke – tjek lige de leo-stilettos Charlotte har på, på forsidebilledet ! Bogen emmer – jeg siger  emmer !  – af glamour!
Og glamour smitter, siger forfatterinden….

Hvis du gerne vil læse om Mozart, maveskind og mellemkødsolier. Om skønhedste, skønhedssøvn og  wakeup makeup. Om kakaobønner, kokosvand  og Jennifer Lopez bagdel  – nævnt  i ikke prioriteret rækkefølge – så er Yummy Mummy lige BOGEN!

Du behøver iøvrigt ikke være hverken gravid eller småbarnsmor, for at finde brugbare tips i Yummy Mummy. Hvad feks. med lidt staldtips til pigmentforandringer, træthed, fastere barm, slank talje eller mere hår ?

Apropos det sidste må jeg erkende, at bogen blev mig et dyrt bekendtskab – jeg måtte simpelthen eje denne skønne og absurd dyre Mason Pearson børste:

mason pearson1

Siden det her indlæg blev skrevet, har Charlotte åbnet sin egen ganske petite, men helt vidunderlige skønhedspavillon i Kongens Have. Her finder du virkelig lækre og eksklusive produkter. Osse de helt rene til jer, der med Charlottes egne ord, har en baby på armen, i maven – eller i tankerne ♥
Læs mere her

Kh. Helle

Charlottes site finder du her

Previous Post Next Post

39 Comments

 • Reply Lærke marts 29, 2014 at 11:14 am

  Hvem vil ikke gerne være en yummy mummy? Jeg vil i vær fald gerne 😉 væk med jogginbukser og jankibar, jeg vil gerne med i kampen om at vinde bogen 🙂

  • Reply Helle Broch Nielsen marts 29, 2014 at 6:03 pm

   Det er en fed bog,Lærke….hvis ikke jeg allerede havde den i forvejen ville jeg beholde det sponsorerede eksemplar selv ;-)))

 • Reply Eva k marts 29, 2014 at 11:55 am

  Hmmm det har jeg liiiige brug for :)))

 • Reply Karin Nedergaard marts 30, 2014 at 9:06 am

  Den bog kunne jeg tænke mig at vinde – og forære til min ældste datter, som venter barnebarn nummer to. Det største af alt – bortset fra da jeg selv blev mor!

  • Reply Helle Broch Nielsen marts 30, 2014 at 10:18 am

   Barnebarn nr. 2 – tillykke, tillykke Karin…og ja det er så dejligt – og går så alt for stærkt! Emilia bliver 7 lige om lidt…havde lige fået at vide hun var på vej da jeg startede på jdm. udd. 😉

 • Reply Mette marts 30, 2014 at 10:57 am

  Nej hvor ville jeg gerne vinde den så jeg kan blive lækker næste gang jeg skal være mor 🙂

 • Reply Elisabeth marts 30, 2014 at 2:35 pm

  Jeg kan hverken prale med at skulle være mormor eller mor.
  Jeg synes bare at bogen ser så fin ud og kunne godt tænke mig lidt selvforkælelse
  Tak for en dejlig blog Helle

  • Reply Helle Broch Nielsen marts 30, 2014 at 3:47 pm

   Selvtak Elisabeth….dejligt du læser med og vil deltage i udlodningen. God søndag aften til dig 🙂

 • Reply Stine Rosendahl Thyssen marts 31, 2014 at 6:00 pm

  Hej Helle

  Jeg vil også meget deltage i konkurrencen om denne skønne bog 😉
  Endnu en gang tak for en skøn blog…

  Kh. Stine

  • Reply Helle Broch Nielsen april 2, 2014 at 6:35 pm

   Selvtak Stine….og tak fordi du følger bloggen og vil være med i konkurrencen 🙂 Kh. Helle

 • Reply Helene Hjort marts 31, 2014 at 9:28 pm

  Jeg vil gerne vinde den bog, fordi det lyder som en bog jeg gerne vil kunne omtale, til alle de gravide og nybagte jeg møder via jobbet. Og selvom jeg ikke skal have skønne unger – kan jeg helt sikkert få inspiration til økologisk lækkerhed. SMIL, og tak for bloggen
  Helene

  • Reply Helle Broch Nielsen april 2, 2014 at 6:43 pm

   Ja masser af inspiration til øko-lækkerhed – både til dig og dine omgivelser 🙂 Dejligt du har lyst at være med Helene.

 • Reply Dorte Slouborg april 1, 2014 at 9:54 pm

  Flot bog! Den vil jeg rigtig gerne eje! 🙂

  • Reply Helle Broch Nielsen april 2, 2014 at 6:45 pm

   Så er du da bare med i lodtrækningen 21.april, Dorte 🙂 kh. Helle

 • Reply Lisbeth april 3, 2014 at 6:51 am

  Det ville ikke være dårligt at vinde den bog, men gad vide om jeg får tid til at være ‘yummy mummy’ med 4 børn;o)

  • Reply Helle Broch Nielsen april 4, 2014 at 11:04 am

   Hæhæ Lisbeth…ja det bliver nok lidt småt med tid til sig selv….men der skal nok være et par hurtige tips at plukke 🙂 Dejligt indlæg på din blog om de lyse aftener, tak for det! Og go’ (hjemme)fødsel når du når dertil.

 • Reply Iben J. S. april 3, 2014 at 1:15 pm

  Nyttige tips og glamour kunne jeg god trænge til, for ved ikke hvad jeg ligner med slap maveskind, manglende søvn, hår som bare bliver ved med at fælde osv., den eneste der stråler og er frisk er min 5 mdr. gamle baby 🙂

  • Reply Helle Broch Nielsen april 4, 2014 at 11:06 am

   Og heldigvis har mødre det godt når babyen har det godt…er det ikke (næsten) sådan Iben 😉 du er med i kampen om glamouren. Kh. Helle

   • Reply Iben J. S. april 4, 2014 at 10:23 pm

    Jo, bare baby er glad, så er dagen reddet 🙂

 • Reply Anita april 6, 2014 at 6:51 pm

  Hej søde Helle!
  Det kunne være SÅ lækkert med nogle fif til at blive en lækker mutter!

  • Reply Helle Broch Nielsen april 7, 2014 at 2:34 pm

   Hæhæ, ‘lækker mutter’ …. det vil jeg nu absolut mene du allerede er Anita ….men selvfølgelig skal du være med. Kh. Helle

 • Reply Eygló Margrét Stefánsdóttir april 8, 2014 at 9:33 am

  Ihh! Den kunne jeg virkelig godt tænke mig 🙂
  Jeg er har lige fundet din blog og glæder mig til at følge den!
  Kh. Eyglo

 • Reply Kathrine Lykke Jørgensen april 8, 2014 at 2:18 pm

  Hej Helle.

  Sikke en fin og spændende blog du har – det er da lige dig:)

  Den fine bog kunne så bestemt lige være noget for mig som mor til to … Og hvem ved…..;)

  Kh Kathrine

  • Reply Helle Broch Nielsen april 8, 2014 at 8:26 pm

   Tak for de søde ord,Kathrine 🙂 Ja hvem ved…3 må man da have (før eller siden..) 😉 Held og lykke i konkurrencen. Kh. Helle

 • Reply vivi april 9, 2014 at 1:41 pm

  Hej Jordemoder Helle 🙂
  Jeg er da nød til at være med i konkurrencen om denne bog. Hvem vil ikke gerne se godt ud på en naturlig måde.
  P.s. skal nok huske din fødselsdag uanset om jeg vinder eller ej.

 • Reply Susanne april 16, 2014 at 9:19 am

  He Helle, er ny på din blog men det er jo lige præcis de ting jeg går og prøver at finde rede i på nettet pt, men nøj hvor er det svært at finde ud af, så det er lige sådan en bog jeg har brug for, særligt nu hvor jeg venter mig og gerne vil have et så sundt og raskt barn som muligt. Ville være så fantastisk at vinde denne skønne bog, hav en rigtig god dag 🙂

  • Reply Helle Broch Nielsen april 16, 2014 at 6:39 pm

   Hej Susanne….velkommen på bloggen…dejligt hvis du har glæde af indlæggene. Du er nu med i konkurrencen om bogen. God påske til dig 🙂

 • Reply Ky Righolt april 17, 2014 at 8:33 pm

  Ummmm… den bog kunne jeg godt tænke mig som en forsinket fødselsdagsgave til mig selv 🙂

  Kh
  et andet april-barn

 • Reply Thora Frandsen april 19, 2014 at 10:04 pm

  Sikke en fin ting at vinde! Jeg gerne være med i konkurrencen, ikke for mig selv, men til min søde veninde, der også har april som fødselsdagsmåned (d. 18) og som er gravid. Jeg glæder mig til at blive “tante” og det kunne være vidunderligt hvis jeg kunne vinde bogen til hende 🙂

  • Reply Helle Broch Nielsen april 20, 2014 at 6:14 pm

   Kære Thora….sikken sød tanke gerne,at ville vinde til din veninde 🙂 Jeg trækker lod imorgen… Kh. Helle

 • Reply Susanne Rosendahl april 20, 2014 at 8:34 am

  Hej Helle.

  Skøn læsning om barselspotter og “barns-øl” – jeg måtte dele det med min kæreste, så vi nu har store planer om en barns-øl til vores kommende søns barnedåb.

  Jeg glæder mig til, at jeg snart bliver mor for første gang – og hvilken begyndergave vil bogen Yummy-Mummy skrevet af Charlotte Torpegaard ikke være. Jeg krydser fingre for at det bliver mig 🙂

  Fortsat god påske 🙂

  • Reply Helle Broch Nielsen april 20, 2014 at 6:15 pm

   Aj, hvor skønt at det har inspireret jer 🙂 Tak for kommentar og deltagelse. Kh. Helle

 • Reply Mette Andersen april 22, 2014 at 6:35 pm

  Åhh hvem vil ikke gerne være yummy mummy og føler sig bare lidt lækker! Er gravid for første gang og synes det er en smule hårdt at se sin krop blive uformelig. Har endnu ikke fin gravid mave, mere bare kæmpe delle.

  • Reply Helle Broch Nielsen april 23, 2014 at 7:03 pm

   Kære Mette….det skal nok komme det med den fine gravide mave, altid lidt svært i starten indtil graviditeten er tydelig 🙂 Desværre trak jeg jo en vinder af bogen i mandags….men håber du har lyst at følge med på bloggen fremover osse. Kh. Helle

  Leave a Reply